Last News
Ez a tökéletes eszpresszó receptje
Hogyan készül a jó kávé? Mire kell figyelni, hogy aromás, illatos feketét készíthessünk? Utána jártunk a tökéletes…
Read moreSok néven fut a kozák sapka receptje
A kerek, kókuszos sütemények sokféle néven váltak népszerűvé. Hívhatjuk őket hógolyónak, kókuszlabdának és…
Read moreÍgy tároljuk a mézeskalácsot, hogy puha maradjon
Az ünnepi készülődés elmaradhatatlan eseménye a mézeskalács-készítés, amit minél előbb elkezdhetünk. Giszen…
Read moreNéhány tuti tipp a tökéletes bejgli készítéshez
A bejglisütésnek is vannak apró fortélyai, amelyeket ha betartunk, nem kell attól félnünk, hogy valami félre megy…
Read moreÍgy lesz még ideje puhulni: tökéletes bejgli recept
Lassan érdemes elgondolkozni, milyen bejglit szeretnénk adventre és karácsonyra készíteni. Ugyanis, ha időben elkészülünk…
Read moreRecept: készülhet az első adag mézeskalács
Sosem lehet korai elkezdeni gyártani a mézeskalácsokat. Ráadásul hétvégén már advent első vasárnapja lesz! Tökéletes…
Read moreAszalt áfonya is került a receptbe: mákos püspökkenyér
A kevert bögrés süti mindig megkönnyíti a dolgunkat. Nincs ez másképp ebben a püspökkenyér receptben sem. Megéri…
Read moreKedvenc aprósütink: diós hókifli recept
Hívhatjuk kiflinek, holdnak, patkónak, a lényeg viszont, hogy a meghajlított tészta finom és omlós legyen! Diós…
Read moreTortaformában is süthetjük: mennyei flódni recept
Nem csak karácsonykor készíthetjük el a négyféle töltelékkel gazdagított süteményt. Azonban az ünnepek közeledtével…
Read moreFeldobja az őszi hangulatot ez a diós kosárka recept
A diós sütemények már az ősz elejétől kényeztetnek minket, azonban mégis karácsonykor találkozunk a legtöbbet…
Read moreNagyi is így készítette: keksztekercs recept
A hagyományos sütik soha nem mennek ki a divatból. Szinte mindegy, hogy hétköznapra vagy ünnepre készítjük őket.…
Read moreMég sütni sem kell! Érdemes megismerni a boszorkány máglyát
Nem olyan népszerű, mind a szalagos fánk, az almás pite, vagy a zserbó, de így is a mienk. Ráadásul mennyei gesztenyés…
Read moreSzeretjük, mert egyszerű! Fakanalas süti recept
Egy kis csoki vagy kakaó biztosan meghozza a kedvet a nassoláshoz. A kevert tésztát pedig nehéz elrontani. Ennél egyszerűbb…
Read moreElég kalciumot viszel be? Érdemes átgondolni!
A kalcium jelentős szerepet játszik szervezetünk helyes működésben. Erősíti csontjainkat és fogainkat, de szerepet…
Read moreHihetetlen ez az azonnal puha mézes puszedli recept
Az omlós mézes puszedlik fém dobozba zárva pedig még sokáig el is állnak. Persze ha a család nem jár rá a dobozra!…
Read moreFriss vagy szárított élesztő: melyiket használjuk?
A kelt tészta készítésének elengedhetetlen kelléke az élesztő, amiből száraz és friss fajtával is találkozhatunk.…
Read moreFormába öntött recept: erdei gyümölcsös kuglóf
Gyerekként odavoltunk érte, akár egy felet is befaltunk reggelire vagy uzsonnára. Felnőttként már azért szeretjük,…
Read moreEzzel a mini isler recepttel a bűntudat is csökken
Nem kell számolni a kalóriákat, olyan pici ez az aprósütemény. Egy-két darabot bátran el lehet fogyasztani bűntudat…
Read moreA net egyik nagy kedvence ez a diós búrkifli recept
Érdemes kipróbálni, főleg ősszel, amikor még friss dió kerülhet a töltelékbe. A tészta egyszerre lesz puha, valamint…
Read moreKönnyű és gyors recept: lekváros piskótatekercs
Ha egyszerű lekváros piskótatekercset készítünk, a lapot már melegen megkenhetjük a lekvárral. Azonnal feltekerjük,…
Read moreMegúszós, de elképesztően finom! Kókuszgolyó recept
A legkisebbek is bátran bekapcsolódhatnak a kókuszgolyó gyártásába, ugyanis nagyon egyszerű ez a recept! Ráadásul…
Read moreTökéletes recept: így készítsd a zserbót!
Nem múlhat el év zserbó nélkül. Akár karácsonykor, akár az év bármely más szakaszában készítjük. Ráadásul…
Read moreÖsszeszedtük, mit érdemes tudni a szerecsendióról
A forralt bor ízesítéséhez is gyakran használt fűszerrel érdemes kicsit jobban megismerkedni, hiszen számos érdekességet…
Read moreMegvan a legpuhább linzer receptje!
A linzertészta akkor lesz tökéletes, ha nem száraz és nem is reped, hanem napokig puha. Ezzel a recepttel rengeteg…
Read moreHogyan lágyítható meg a vaj gyorsan és könnyedén?
Mikor már minden készen áll a sütemény készítéshez, csak a vajat fejeltettük a hűtőben, jó, ha ismerünk pár…
Read moreKávéimádóknak kötelező recept: mennyei habcsók
A hagyományos habcsókot sokan passzolják, egyszerű indokkal: túl édes. Ezt a kávés habcsókot viszont senki sem…
Read moreEgyszerű kevert sütemény: tejes pite recept
Tálalhatjuk lekvárral meglocsolva, de friss gyümölccsel is megszórva a tejes pitét. Egy biztos, a vékony porcukorréteget…
Read more8 érdekesség a manduláról, amit kevesen tudnak
Finomabbnál finomabb sütemények és marcipán is készül mandulából, de sós ételekhez ugyanúgy felhasználhatjuk,…
Read moreCsak egy apró falat, de megéri! Non plus ultra recept
Könnyed kekszek, gyümölcsös íz és ropogós mázak. Kell ennél több egy igazi aprósütihez? Ennek garantált sikere…
Read moreA szénhidrát a barátunk, nem az ellenségünk!
A legtöbben, amikor belekezdenek egy diétába általában első lépésként mindig a szénhidrátok csökkentését,…
Read more